11 жовтня 2019 року в рамках Першого Всеукраїнського відкритого науково-практичного форуму “Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії”, присвяченого 30-й річниці відродження Рішельєвського ліцею на базі ДНЗ “Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу” були проведені професійний майстер-клас «Сучасні технології шкільного харчування» від українського кулінарного експерта, шеф-кухаря, бізнесмена, телеведучого, переможця проекту «МастерШеф», засновника соціального проекту зі зміни культури харчування «CultFood», співзасновник ресторану «Сто років тому вперед» – Клопотенко Євгена та майстер-клас «Ментальний карвінг «В Яблучко!» від Наталії Семенової, старшого викладача приватного закладу «Центр професійної освіти і навчання», м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область.
![]() |