ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ЗАСОБІВ І МЕТОДІВ НАВЧАННЯ ДЛЯ АКТИВІЗАЦІЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ НА УРОКАХ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ПІДГОТОВКИ

07 вересня 2023 року, відповідно до річного плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області, в онлайн форматі відбувся обласний коворкінг для голів обласних методичних секцій предметів загальноосвітньої підготовки на тему: «Використання новітніх засобів і методів навчання для активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти на уроках загальноосвітньої підготовки».

Привітала учасників коворкінгу, Чепіс Тетяна Павлівна, завідуюча кабінетом загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО В Одеській області, довела до відома присутніх перелік нормативно-правових документів для організації освітнього процесу повної загальної середньої освіти у ЗП(ПТ)О в  2023-2024 навчальному році.

Методисти кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Одеській області: Соколюк Світлана Василівна надала методичні рекомендації щодо викладання словесності, суспільствознавчих та іноземних дисциплін.

Шатохін Борис Ілліч ознайомив присутніх з методичними рекомендаціями щодо викладання біології і екології, хімії, фізики і астрономії,  математики, інформатики, технології, мистецтв, фізичної культури та предмета «Захист України» у ЗП(ПТ)О в 2023-2024 навчальному році.

У ході заходу учасники обговорили наступне:

  • Методичний супровід молодих та малодосвідчених педагогів у контексті підготовки до нового навчального року;
  • Сучасна модель методичної комісії ЗП(ПТ)О: нові форми та методи роботи;
  • Сучасні інноваційні технології в ЗП(ПТ)О. Проблеми та перспективи.
  • Зробимо урок цікавішим.

Щодня викладачі демонструють світові уроки боротьби, стійкості та перемог. Завдяки їм українські діти мають можливість навчатися, незважаючи на численні виклики та загрози. Вони роблять те, що, здавалося б, мало кому під силу. Вони неймовірні.

Спільними зусиллями наближаємо перемогу! Вистоїмо! Переможемо!

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *