ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР ДЛЯ БІБЛІОТЕКАРІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

06 листопада 2023 відбувся вебінар для бібліотекарів закладів професійної освіти Одеської області на тему «Сучасні пріоритети діяльності бібліотеки закладу освіти» .

Відкрив роботу заходу, привітав присутніх та наголосив на тому, що бібліотека навчального закладу – один з осередків морально-естетичного виховання молоді Стоянов В.С., методист НМЦ ПТО в Одеській області.

Дементьєва Світлана Анатоліївна, завідувачка методичного відділу Центральної міської бібліотеки  ім. І.Я. Франка, представила присутнім досвід організації віртуальних книжкових виставок, детально розповіла про веб-сервіси, які для цього використовуються; закцентувала увагу на певних аспектах бібліотечної діяльності.

Бутт Наталія Валеріївна, методист Центральної міської бібліотеки  ім. І.Я. Франка, розповіла про просвітницькі заходи з формування поваги до людської гідності в бібліотеках; про виховання толерантності у молоді в ході бібліотечних масових заходів.

Представники Центральної міської бібліотеки  ім. І.Я. Франка приділили багато уваги морально-естетичному вихованню молоді, робили акценти на найпроблематичніших питаннях.

Бібліотекарі активно брали участь в обговоренні, із задоволенням ділились власним досвідом роботи.

Колектив Навчально – методичного центру професійно-технічної освіти в Одеській області висловлює подяку представникам Центральної міської бібліотеки  ім. І.Я. Франка за активну участь у проведенні заходу. Усім бажаємо міцного здоров`я, творчих здобутків та неодмінної перемоги Україні.

Опубліковано у Виховна робота, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *