ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР В РЕЖИМІ ОНЛАЙН «ГОДИНА ВІРТУАЛЬНОГО СПІЛКУВАННЯ З ОДЕСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ЦЕНТРОМ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ»

28 лютого 2024 року відбувся вебінар в режимі онлайн «Година віртуального спілкування з Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти» щодо підготовки до складання у 2024 році біології, хімії, фізики та географії як предметів НМТ на вибір.

У вебінарі взяли участь методисти НМЦ ПТО, викладачі біології, хімії, фізики та географії закладів професійної (професійно-технічної) освіти Одеської області.

Було зазначено, що вже є затверджений календар проходження НМТ 2024, про період реєстрації на НМТ. Провідні спеціалісти КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” з предметів біології, хімії, фізики та географії надали інформацію про правила нарахування балів за проходження НМТ-2024 та ретельно проаналізували результати НМТ-2023 з відповідних предметів, надали слайди, з яких видно, завдання з яких тем виявилися найскладнішими, на що потрібно звернути особливу увагу при підготовці до НМТ-2024.

У ході вебінару були дані відповіді на запитання учасників вебінару.

Дякуємо за проведений вебінар та корисну інформацію.

Опубліковано у НМТ, Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *